WIJDEMEERSE WEBKRANT
Handbalveld ASV is slecht
Ankeveen, di 4 december 2007

De toplaag van het handbalveld van ASV in Ankeveen is zo slecht dat het veld afgekerud dreigt te worden. B&W willen het voor 22.000 euro herstellen.

persbericht

Vervanging toplaag handbalveld ASV

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren stellen de gemeenteraad voor een krediet van ruim € 22000 ter beschikking te stellen voor de vervanging van de toplaag van het handbalveld van de Ankeveense sportverening ASV.

Het handbalveld van de ASV verkeert al jaren in slechte staat. De toplaag is versleten en moet vervangen worden. Het risico bestaat zelfs dat de Koninklijke Nederlandse Handbalbond (KNHB) het veld zal afkeuren. Daarmee dreigt uitsluiting van de buitencompetitie, die medio maart 2008 begint.

De ASV handbal bestaat 55 jaar en is de enige handbalvereniging in Wijdemeren. Het is een groeiende vereniging met 63 actieve leden, waarvan 38 jeugdleden. De leden komen niet alleen uit Ankeveen, maar ook uit Kortenhoef, Nederhorst den Berg en 's-Graveland. De ASV organiseert jaarlijks een schoolhandbaltoernooi waaraan veel basisscholen uit alle kernen meedoen.

Op dinsdag 8 januari 2008 wordt het voorstel besproken in de Commissie Maatschappelijke Zaken, op donderdag 7 februari volgt behandeling in de raad.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
9 gr.
windkr. 3