WIJDEMEERSE WEBKRANT
Verbazing over reactie GL
Kortenhoef, ma 30 april 2007

Jan Spaargaren las tot zijn verbazing dat Hilbrand Korver (GL) steun onthield aan DBL. Niet vanwege de inhoud, maar omdat DBL hem eerder ook niet steunde over bomen.

ingezonden brief

Er vanuitgaande dat de  berichtgeving in de WWK juist is, heb ik mij in hoge mate verbaasd over de reactie van de heer Korver. In het openbaar wordt, door een gekozen gemeenteraadslid, verklaart dat hij geen steun verleent omdat hij, bij een ander onderwerp (over bomen) van het betreffende raadslid cq fractie, ook geen steun kreeg.

Het staat nu (waarschijnlijk) weer gelijk! Uit de berichtgeving blijkt ook dat er verder door niemand maar dan ook niemand gereageerd wordt op een dergelijke verklaring. En het toch maar gek vinden dat zo weinig mensen zich in de politiek interesseren. Ra ra hoe zou dat toch komen?

Voor alle duidelijkheid het gaat mij niet over het onderwerp of voorkeur voor welke politieke partij dan ook, maar over de wijze waarop politiek dus in Wijdemeren en misschien ook wel in Nederland bedreven wordt. Op deze wijze blijft het lijken op kleine ... (vult u zelf maar in).

Jan Spaargaren
Kortenhoef

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
strak blauw
20 gr.
windkr. 5