WIJDEMEERSE WEBKRANT
WILDnacht voor WILDzoekers
's-Graveland, do 26 april 2007

Op zaterdag 12 mei vindt bij bezoekerscentrum 's-Graveland de WILDnacht plaats. Een avontuur in het donker.

persbericht

WILDnacht: de natuur in het pikkedonker!

Op zaterdag 12 mei 2007 vindt bij bezoekerscentrum 's-Graveland de WILDnacht plaats. Een avontuur in het donker, op zoek naar uitgeslapen uilen, rusteloze vossen en stiekeme vleermuizen.

De WILDnacht wordt georganiseerd door Vereniging Natuurmonumenten voor WILDzoekers, de natuurclub van Nederland voor jongens en meiden van 8 tot 16 jaar.

Durf je wel of durf je niet? De bossen in het pikkedonker! Tijdens een tocht waarin jullie soms alleen en soms met een natuurgids lopen ontdek je het ware nachtleven. Met gebruik van een GPS kom je op een bijzondere plek in het bos. Luister daar naar uilen, zoek de vos of ontdek vleermuizen met een batdetector. Bij een kampvuur smullen we van marshmallows.

Geen spook- of griezeltocht, wel een onvergetelijk natuuravontuur. Bel snel om je op te geven (p.s. je ouders mogen ook mee).

Datum : Zaterdag 12 mei 2007
Aanvang : Rond 21.00 uur, bel voor de juiste vertrektijd.
Locatie : Bezoekerscentrum Natuurmonumenten, Noordereinde 54b, s'-Graveland
Aanmelden : Bel snel (035) 655 99 55 of (035) 656 30 80
Kosten : € 5,00 voor WILDzoekers en leden van Natuurmonumenten en € 8,00 voor niet-leden.

Over WILDzoekers: www.wildzoekers.nl

WILDzoekers is dé natuurclub voor jongens en meiden van 8 tot 16 jaar. WILDzoekers is een initiatief van Vereniging Natuurmonumenten, Vogelbescherming Nederland, De Vlinderstichting , SOVON Vogelonderzoek Nederland , Zoogdiervereniging VZZ, Jeugdbond voor Natuur- en Milieustudie en Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
nevelig
23 gr.
windkr. 4