WIJDEMEERSE WEBKRANT
Bedankt! Heuh? Waarvoor?
Wijdemeren, ma 2 april 2007

In de mailbox van de WWK vonden wij tot onze verrassing vandaag een paar bedankjes. Die kwamen van doedom.com voor bijdragen op hun forum.

Altijd leuk als je bedankt wordt, maar geen idee hebt waarvoor je bedankt wordt. Dus werden wij nieuwsgierig en keken wij even op de doedom.com website om te zien waarvoor wij bedankt werden.

Het blijkt dat iemand de reacties in de WWK op het randwegvoorstel gekopiëerd heeft en vervolgens in het forum gepost. Daarbij is het emailadres van de WWK gebruikt. Dus werd de WWK hartelijk bedankt voor iets wat de WWK niet gedaan heeft.

Mochten de schrijvers van de ingezonden brieven naar de WWK bezwaar hebben tegen deze gang van zaken, wat wij niet aannemen, dan raden wij hen aan om even contact op te nemen met doedom.com.

De puntjes op de i

Voor alle duidelijkheid, als u een ingezonden brief of een reactie naar de WWK stuurt, dan wordt die uitsluitend in de WWK geplaatst. En dat dan nog alleen als u op het reactieformulier het vinkje bij plaatsing op "Ja" heeft aangevinkt. Wij doen er niets anders mee zoals u ook in het colofon kunt lezen. Vinkt u plaatsing "Nee" aan, dan wordt de reactie of mededeling niet geplaatst.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
strak blauw
17 gr.
windkr. 4