Rik Jungmann

---

SV Loosdrecht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Loosdrecht: Goed spel, maar verloren

Wijdemeren, 24 september 2006

Loosdrecht verloor gisteren van Volendam met 3 - 0. Dit ondanks dat Loosdrecht gedurende een groot deel van de partij beter speelde.

10 september:

Loosdrecht heeft notering.

Statistieken Loosdrecht - Beursbengels: 0-0 (zaterdag 9 september '06).
Scheidsrechter :De Meijer.
Toeschouwers: 200.

In de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen heeft Loosdrecht zijn eerste punt in de eerste klasse weten te bemachtigen. En wel door 0-0 gelijk te spelen tegen Beursbengels. Ondanks dat er geen goals zijn gevallen was er sprake van een aantrekkelijke wedstrijd waarbij beide ploegen dus niet het net wisten te vinden.

16 september:

Loosdrecht hard onderuit.

Loosdrecht is er niet in geslaagd om het goede resultaat tegen De Beursbengels door te trekken in de wedstrijd tegen Montfoort. Er werd namelijk kansloos verloren met de afgetekende cijfers 5-0. Geen moment heeft de ploeg kansen gehad op ook maar een punt.

Ingezonden Bericht

Wel complimenten, geen punten.

Wederom is Loosdrecht er niet in geslaagd om met een goed resultaat van het veld te stappen. Nu werd er verloren van koploper Volendam met 3-0. Een geflatteerde uitslag want Loosdrecht was gedurende een groot gedeelte van de wedstrijd de bovenliggende partij en keeg meer kansen. Ondanks dat blijft het dus met lege handen.

Loosdrecht stond deze zaterdag een loodzware tegenstander te wachten. Koploper Volendam kwam namelijk op bezoek welke nog zonder puntverlies was. Loosdrecht daarentegen heeft een moeizame start van de competitie en werd vorige week nog weggespeeld door Montfoort en was uit op revanche. En daar leek het gedurende het verloop van de wedstrijd ook zeker van te komen. Voetballend stak Loosdrecht er blij vlagen bovenuit en kreeg een paar beste kansen waarbij met name het schot van Johan Krottje na een mooie aanval zeker een beter lot verdiende. De bal belandde echter via de binnenkant van de paal in de handen van de keeper. Maar ook Volendam was gevaarlijk. Tot twee keer toe stond het oog in oog met keeper Stephan Visser maar evenzoveel keren kwam deze er als winnaar uit. Al met al met 0-0 rusten.

Deze stand had even na rust ook zo maar 0-1 kunnen zijn maar het schot werd wederom gepareerd door de goalie. Loosdrecht wakker en meer en meer in de aanval. Kans op kans volgde. Said Akchich, Julian Bonaparte en Barry Dietz dicht bij een treffer maar het vizier net niet scherp genoeg en toen sloeg het noodlot toe. Onnodig balverlies in de achterste linie, onderschepping Volendam met te weinig spelers van Loosdrecht achter de bal en het pleit werd beslecht. Razendsnel en zorgvuldig eindspel en de bal ging binnen. Niet veel later een diepe bal, wederom gevolgd door een ijzersterk actie en de 2-0 achterstand ongeveer twintig minuten voor tijd het gevolg. Loosdrecht geknakt maar tien minuten voor tijd veerde het toch nog een keer op. Emile Warners slalomde het strafschopgebied binnen en gaat over het been. Penalty lijkt het logische gevolg maar de scheidsrechter zag het anders en zo bleef het 2-0 die vlak voor tijd ook nog 3-0 werd. Wederom verlies dus maar in tegenstelling tot vorige week wel één waar op kan worden voortgeborduurd. Als Loosdrecht dit spel weet vast te houden, wat geraffineerder en gelukkiger omspringt met de kansen en leert niks onnodig weg te geven dan gaat het nog mooie resultaten boeken. Te beginnen volgende week uit tegen het altijd lastige Zuidvogels.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 25º Naar volgende bericht