Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

's-Graveland speelt gelijk

's-Graveland, 3 september 2006

Het voetbalseizoen is weer begonnen. Hier en daar nog wat onwennig. 's-Graveland speelde 1-1 gelijk tegen ZSGO/WMS.

Ingezonden Bericht

ZSGO/WMS- sv 's Graveland 1-1

Einduitslag: 1-1, 0-1; 8. Rinssen Verkerk(pen.), 1-1; 29. Patrick Meijer. Scheidsrechter: R.A. Nolte. Toeschouwers: 75.

In de het eerste duel van de competitie begonnen beide elftallen zenuwachtig, de Amsterdammers speelden de bal achterin rustig rond zonder daadwerkelijk naar een opening te zoeken.

De blauw-witten daarentegen zochten wel de aanval, maar dat ging vaak gepaard met een lange bal. Na zo'n acht minuten met succes, de laatste Amsterdamse verdediger ging onder de bal door waardoor de snelle Roland Haselager oog in oog met de keeper kwam. Een Amsterdamse verdediger beging een opzichtige overtreding en scheidsrechter Nolte wees terecht naar de stip. De penalty werd eenvoudig benut door Rinssen Verkerk, een van de nieuwelingen aan 's Gravelandse zijde, 0-1.'s-Graveland bleef goed doorjagen maar kon geen tweede treffer forceren. Na wegwerken van ZSGO, een communicatie fout in de blauw-witte defensie waardoor keeper Erwin van Weeghel te laat uitkwam , en goed doorgaan van Patrick Meijer kon deze de bal simpel in een leeg doel werken; 1-1. Vlak voor rust kregen de bezoekers nog een kansje via Robert Kuc maar hij liet deze onbenut.

Na rust leken de beide teams het wel te geloven en speelde het spel zich vooral af op het middenveld, waardoor echte kansen uitbleven. Het gevaarlijkste moment was een knap schot van de Amsterdammers die het aluminium raakte. Robert Kuc kreeg voor de bezoekers nog een grote kans na goed voorbereidend werk van Roland Haselager, maar kon de keeper niet verschalken. Een terechte puntendeling in Amsterdam tussen deze twee teams.

De wekelijkse nieuwsbrief Regen Zwaar bewolkt Harde wind 22º Naar volgende bericht