Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

ARC - SV Loosdrecht 6 - 2

Loosdrecht, 3 september 2006

Roland Wiegmans zond een verslag van de wedstrijd ARC - Loosdrecht. Dat was even wennen, want ARC won met 6 -2.

Ingezonden Bericht

Loosdrecht weer met beide benen op de grond

Statistieken ARC - sv Loosdrecht (zaterdag 2 september '06): 6-2

Afgelopen zaterdag is Loosdrecht er niet in geslaagd om de lijn door te trekken van de voorbije weken. Het verloor namelijk kansloos met 6-2 van het zeer sterke ARC. Geen moment heeft Loosdrecht ook maar aanspraak mogen maken op een puntje en dat was toch wel een domper na de mooie resultaten die nog in de beker werden behaald.

De eerste tegenstander van het nieuwe seizoen was dus ARC. Een gedegradeerde hoofdklasser die niet onder stoelen of banken steekt binnen een paar jaar weer bij de top van de hoofdklasse te willen behoren en dat met een flinke reeks inkopen kracht bij zette. Loosdrecht kent andere wetten en met handhaving eerste klasse ook een andere doelstelling. Maar ondanks dit was er wel degelijk vertrouwen in een positief resultaat. Niet voor lang overigens, want toen na een minuut of tien de eerste goal al was gevallen en ARC baas was over het hele veld zakte de moed al aardig in de schoenen. Het ontbrak aan veel dingen. Allereerst had Loosdrecht geen goed antwoord op de aanvallende spelstijl van de gastheren. Daarnaast ontbrak de noodzakelijke goede agressiviteit om de besproken tactiek uit te voeren waardoor ARC naar hartelust tot aan de goal van sv Loosdrecht kon combineren en tenslotte haalden te veel spelers niet hun niveau. Daarnaast was ARC gewoonweg beter. Dit alles resulteerde al bij rust in een gelopen koers.

Een 3-0 ruststand die vlak na rust al weer via een penalty was opgelopen tot 4-0. De eindstand werd uiteindelijk 6-2 waarbij aangetekend kan worden dat met de inbreng van twee spelers en een betere spelopvatting in de tweede helft toch wat positiefs kon worden gevonden. Loosdrecht scoorde immers twee keer via Said Akchich. Een kwaliteit die de ploeg bezit en als mede lerend van de gemaakte fouten van afgelopen zaterdag tegenstanders in de toekomst beter worden bestreden dan gaan er nog genoeg punten binnen stromen om de gestelde doelstelling te realiseren. Daarin kan Loosdrecht zaterdag weer een poging wagen en wel thuis tegen De Beursbengels. Aanvang half drie op sportpark Hallinckveld.

De wekelijkse nieuwsbrief Regen Zwaar bewolkt Harde wind 22º Naar volgende bericht