Rik Jungmann

---

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Gemeentehuis: Ook in de Avond

Wijdemeren, 12 oktober 2006

Sinds 1 oktober zijn meer gemeenteafdelingen op maandagavond open. U kunt uw vergunning nu ook maandagavond (op afspraak) aanvragen.

Persbericht

Gemeente soepeler met openingstijden

Sinds 1 oktober komt de gemeente inwoners tegemoet die onmogelijk 's ochtends naar het gemeentehuis kunnen komen, bijvoorbeeld voor het aanvragen van een vergunning.

Tot dusverre was het zo dat alle loketten van het gemeentehuis 's ochtends open zijn van 8.30 tot 12.30 uur, met uitzondering van Sociale Zaken. Burgerzaken heeft nog extra openingstijden op maandag van 17.00 tot 19.00 uur en op woensdag tot 15.00 uur. Ook was het al zo dat inwoners 's middags welkom zijn als zij hiervoor een afspraak maken. Nieuw is dat inwoners sinds 1 oktober, als zij hiervoor een afspraak maken, ook terecht kunnen bij de afdelingen REO, Openbare Werken en Juridische Zaken en Veiligheid op maandag tussen 17.00 en 19.00 uur. Dit sluit aan bij de extra openingstijden van Burgerzaken.

Tevredenheidonderzoek

De gemeente heeft hiertoe besloten omdat vorig jaar bleek uit een klanttevredenheidsonderzoek van TNS Nipo dat inwoners het op prijs stellen als zij ook 's avonds het gemeentehuis kunnen bezoeken.


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Matige wind 18º Naar volgende bericht