Rik Jungmann

---

Ingezonden Bericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Darters doen het Goed

Kortenhoef, 7 oktober 2006

De beide teams van Dartsvereniging het Wapen van Kortenhoef doen het goed. Een verslag van Patrick Kreuning uit Ankeveen.

Ingezonden Bericht

Sommige sprookjes lijken eeuwig te duren

Zo ook dat van de twee teams van Dartsvereniging het Wapen van Kortenhoef.

Woensdag streed het tweede dat toen nog 3e stond tegen het 1 plaats lager geklasseerde Feestteam Xero. Brian opende, verloor de eerste leg en stond de legs erna steeds achter, maar doordat zijn tegenstander de dubbels niet gooide won Brian met 2-1. Maurits opende sterk met 3x 100 op rij de eerste leg was dan ook simpel voor hem, de tweede verloor hij, maar via 2x 100 in de derde leg won hij met 2-1. Erwin (Bats) speelde ver onder zijn kunnen en verloor terecht met 2-0.  Zijn meeste scores haalden de 40 niet.

Berrie speelde weer sterk zoals de laatste tijd en won o.a. via de tops en een 140 score met 2-0. Maurits en Brian hadden bij de koppels wat moeite met de uitgooi, maar o.a. door scores van 140 bouwden ze een ruime voorsprong op, zodat ze toch met 2-1 wonnen. De tweede koppels die zij samen speelden verloren zij echter met 1-2. Berrie en Bats verloren de eerste koppels met 2-1, maar wonnen de tweede met 2-1 met o.a. een score van Bats van 140 na ervoor al 100 te hebben gegooid.

Zo waren de punten voor het Wapenvan Kortenhoef binnen en ging de bierronde om des keizers baard. Dat Fxero ermee vandoor ging en met een 5-4 nederlaag huiswaarts keerde naar Nijkerk was bijzaak.

Het eerste mocht een dag later thuis spelen tegen de VIPS. Marco beet het spits af en won o.a. via een 140 met 2-0, nieuwkomer René deed het met 0-2 wat minder doordat hij de dubbels niet raakte. Met zijn scores, hoogste 73, was niets mis. Donny gooide wisselvallig maar won toch met 2-1, o.a. door een check out van 84. Herman gooide zeer sterk, raakte enkele malen het triple 20 en via dubbel 18 won hij met 2-0.

Bij de koppels speelden Marco en Donny samen en zij wonnen beide sets met 2-0, ook 2x via 140 scores. Herman en Menno scoorden als team regelmatig 100 en ook zij wonnen beide sets met 2-0. Ook de bierronde ging nog op naam van het eerste.

Met 2 teams die alles tot nog toe wonnen, de laatste ronde met 8-1 (1e) en 5-4 (2e) vragen wij ons af waar dit sprookje gaat eindigen, voorlopig wordt gehoopt dat het nog even doorgaat. Ook zin om te komen darten? Bel dan even met het Wapen van Kortenhoef, 035-6550083.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Zonnig Harde wind 16º Naar volgende bericht