Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

WWK: Gestopt met Video

Wijdemeren, 4 oktober 2006

Afgelopen zomer heeft de WWK in samenwerking met R&V Media een aantal video's geplaatst. Helaas is dat gestopt wegens gebrek aan belangstelling.

De WWK was afgelopen zomer aanwezig bij een flink aantal evenementen om daar opnamen te maken en die via deze site aan de lezers aan te bieden. Uit tal van reacties bleek dat die inspanningen zeer gewaardeerd werden door u. U kunt de video's nog eens bekijken in ons video-archief.

Met het plaatsen van de video's in HD kwaliteit hadden de WWK en R&V media ook een ander doel. Wij wilden promotie maken voor het gebruik van video op internet voor reclamedoeleinden. Voor lage kosten kunnen bedrijfsvideo's gemaakt worden waarin de activiteiten en/of produkten van een bedrijf getoond worden. Dat kan via internet, maar natuurlijk ook op een eigen website of op CD-rom. In de WWK deden wij een goedkoop aanbod (€ 300 per jaar), voor het maken van een video in combinatie met een banner in de WWK. Ook werd de VVV benaderd voor het maken van promotie voor het toeristisch produkt van Wijdemeren (en meer in het bijzonder Loosdrecht).

Geen enkele reactie

Het mocht allemaal niet baten. Er kwam geen enkele reactie. Omdat er uiteraard kosten verbonden zijn aan het in de lucht houden van een videoserver met een high speed verbinding, besloot R&V Media, na overleg met de WWK, om de inspanningen in Wijdemeren te stoppen. Kennelijk waren wij te vroeg, of was het aanbod niet interessant genoeg.

Ook wij vinden het jammer dat er geen nieuwe video's meer in de WWK komen. Maar er moeten wel wat, bescheiden, inkomsten tegenover staan. En zo kwam er een einde aan ons video-avontuur. Misschien kunnen we het later weer eens opstarten. Wie weet?

De filmpjes in het video-archief blijven nog enige tijd staan.


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Half bewolkt Matige wind 16º Naar volgende bericht