Rik Jungmann

R&V Media / WWK

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Video in de WWK

Wijdemeren, 17 juni 2006

In de WWK hebben wij de afgelopen weken een aantal malen video geplaatst. Video biedt extra mogelijkheden. Daarover in dit bericht meer.

Stille Revolutie.

Er is een stille revolutie gaande. Internettechnologie dringt door in alle vormen van telecommunicatie. VOIP, bellen over internet, groeit snel. TV kijken via internet begint aan zijn opmars. Op "programma gemist" kun je nu al tal van TV programma's bekijken via internet. Radio via internet isinmiddels gemeengoed.

Die ontwikkelingen maken dat kabelaars en telefoonbedrijven plotseling directe concurrenten zijn geworden. Allebei bieden zij TV, telefonie en internet aan.

Daar komt nog iets bij. Apparatuur om geluid en video op te nemen in goede kwaliteit kost nog maar een fractie van wat dat was. Waar voorheen kostbare studio's en dure specialisten voor nodig waren, kan nu voor lage kosten en betrekkelijk simpele apparatuur hetzelfde gerealiseerd worden, met dezelfde kwaliteit.

Video in de WWK.

Enkele maanden geleden hebben wij een samenwerking gestart met R&V Media. Zij hebben de kennis, de apparatuur en de infrastructuur om streaming audio en video te leveren. De WWK heeft veel lezers en een nieuwsstroom die, iedere dag weer, gewaardeerd wordt door enige honderden Wijdemeerders. Samen dus een ideale combinatie voor het aanbieden van video aan Wijdemeren, als aanvulling op de tekst en foto's, die wij al ruim tien jaar brengen. Video geeft een extra dimensie aan de berichten.

Toeristen

Maar er kan nu nog veel meer. Om het toeristische product Wijdemeren aan de man te brengen kunnen filmpjes gemaakt worden over de bezienswaardigheden, de natuur, de plassen, de hotels, de jachthavens, de recreatiewoningen, enzovoort. De bouw van het Dorpscentrum in Loosdrecht kan bijvoorbeeld op de voet gevolgd worden.

Voor een compilatie van videofragmenten uit de WWK klikt u hier.

Bedrijven

Bedrijven kunnen in een video laten zien wat zij maken en verkopen. Hoe hun bedrijf werkt en hoe het eruit ziet. Dat kan in een korte video van enkele minuten. Gebeurt er iets speciaals bij een bedrijf, een actie, een feest een opening, dan kan daar een aparte video van gemaakt worden. Die video kan geplaatst worden op de website van het betreffende bedrijf, maar natuurlijk ook in de WWK op een eigen bedrijfspagina. De reclamebanner in de WWK kan gekoppeld worden aan de video, waardoor de banner sterke meerwaarde krijgt. Een voorbeeld ziet u als u naar de advertentie van Buter en Krijnen, de bouwer van de Wijdemeren vlet gaat.

Compleet Reclame Pakket

Wij bieden een compleet video-reclame pakket aan:

  • Opnemen ter plaatse en monteren van een video van 1 a 2 minuten.
  • Plaatsen van een bedrijfspagina in de WWK gedurende een jaar waarop de belangrijkste gegevens van uw bedrijf staan en waarop uiteraard de video staat.
  • Plaatsen van een banner in de WWK met een link naar de video gedurende een jaar.
  • Plaatsen van de video gedurende een jaar op de server, waarmee u de mogelijkheid heeft om die op uw eigen website te vertonen.

Voor € 300 per jaar (excl. BTW) bieden wij dit complete pakket aan. Besluit u voor 1 september aanstaande, dan geven wij u 10% korting op dit bedrag. Meer informatie? Klik hier en stel uw vraag.

Voor tussentijdse aanpassingen aan de video (acties e.d.) worden aparte afspraken gemaakt afhankelijk van de frequentie en de omvang van de aanpassingen.

Uiteraard kunnen langere bedrijfsvideo's (zoals die van het Volvomuseum) ook voor u door ons op cd gezet worden, waardoor u ze mee kan nemen en afspelen, ook als u geen verbinding heeft met internet. Bijv. bij bezoeken aan relaties van uw bedrijf.

Voor de technisch geïntereseerden, de video staat op een speciale video-server. Deze oplossingen maakt dat de video snel opstart. De bandbreedte voor de video gaat niet ten koste van uw eigen bandbreedte.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 25º Naar volgende bericht