WIJDEMEERSE WEBKRANT
Rioolontstoppers
Kortenhoef, 28 november 2006

Rob de Sain uit Kortenhoef kreeg een rioolontstoppingsbedrijf aan de deur. Hij kon een abo nemen. Snel rekende hij uit dat hij nu al 1932 euro bespaard heeft.

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

ingezonden bericht

Zeker en Mobiel rioolontstoppers

Hoor net van mijn egaa dat ons huis al zodanig op leeftijd is dat het eigenlijk een wonder is dat ik er nog zo fijn woon. Er bleek een aantal colporteurs langs geweest zijn van ZEKER EN MOBIEL uit Heino.

Ze bieden je een abonnement aan voor  € 7,=/mnd en dan kun je ze bellen voor alle verstopte rioolproblemen. En daarop kun je dus op wachten, want ons huis was immers al op leeftijd... .

Zeven euro per maand = 84 euro per jaar. Ik woon inmiddels al zo'n 23 jaar op de Lepelaarlaan en nog nooit een probleem gehad.... Nu heb ik de afgelopen 23 jaar dus 23 x 12 x 7 euro in m'n zak gehouden (dat is dus € 1932,=) Dus als er verstopping komt... Lijkt me een beetje agressieve verkooptechniek. Kijk ook eens op internet bij diverse Forums waar over dit bedrijf gesproken wordt..

Ik spaar die 84 euro per jaar zelf wel voor problemen....
(Overigens biedt de colportagewet de mogelijkheid om, binnen 8 dagen na afsluiten van een contract aan de deur, hier weer van af te komen)

Rob de Sain
Kortenhoef

bron
ing bericht
foto
---
auteur
Rob de Sain
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief