WIJDEMEERSE WEBKRANT
TV Afstellen op 12 december
Wijdemeren, 28 november 2006

Op twaalf december neemt Casema het nieuwe kabeltv netwerk in gebruik. Dat wordt opnieuw afstellen van uw tv's, video's en pc's.

Vandaag gleed een brief van Casema in de bus. Wijdemeren wordt opgestoten in de vaart der volkeren. Ook hier komt Casema telefoon, internet, digitale TV en, je zou het haast vergeten, ouderwetse analoge radio en tv, via de vernieuwde kabel bij u in huis.

Alle frequenties van de TV kanalen worden gewijzigd. Dat zal in heel wat huiskamers gezoek geven op twaalf december. Op zoek naar de handleiding van uw TV of video. En op zoek naar de nieuwe frequenties.

Flinke veranderingen

Er verandert flink wat. Nu heeft Wijdemeren nog 26 zenders. U kunt vanaf 12 december kiezen. Voor € 8,75 per maand krijgt u 17 zenders die door de regionale programmaraad voor u zijn uitgekozen. (Eén van die zenders is het Casema servicekanaal, dus eigenlijk zijn het er 16.) In dat pakket zitten de commerciëlen niet. Dus wel N1, N2 en N3, maar geen RTL4 etc. De regionale programmaraad verblijdt ons ook met RAI UNO, TRT (Turks) en TVE (Spaans) voor het lage tarief.

Wilt u ook RTL4 etc. zien, dan gaat de prijs per maand twee euro omhoog t.o.v. nu naar € 15,45 per maand . U krijgt dan 34 zenders (inclusief het Casema servicekanaal). Het nieuwe kanalenoverzicht vindt u hier (pdf).

In de folder die bij de brief van Casema zit staan tal van mogelijkheden voor bellen, internetten en digitaal televisie kijken. (Dat laatste kost dan nog € 9,95 per maand extra als u nog 40 zenders erbij wilt hebben.)

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief