WIJDEMEERSE WEBKRANT
Maarten bedankt de kiezer
Nederhorst den Berg , 26 november 2006

Maarten Haverkamp uit Nederhorst den Berg is herkozen als kamerlid voor het CDA. Op de lokale CDA website bedankt hij zijn kiezers.

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

overgenomen bericht CDA website

Een dag vol emotie voor ons Tweede Kamerlid Maarten Haverkamp

23-11-2006

Het is nu donderdagochtend 2:00 ik ben net terug uit den Haag en kom bij van een spannende dag die ik niet snel zal vergeten. Vanaf 7:30 zat ik samen met Wim Lorje, Hilbrand Korver en Rolf Besemer op het stemureau en we hebben zo'n 1400 kiezers voorbij zien komen. Uit de hoge opkomst bleek dat deze verkiezingen er toe doen, het ging ergens over. Wie wordt de volgende premier van ons land en hoe willen we Nederland voorbereiden op de toekomst.

Dank voor jullie vertrouwen!!

Toen om 20:50 de eerste peiling van RTL binnen kwam, schrok ik wel. Als nummer 39 wordt je niet blij van een peiling waarin je partij 38 zetels haalt. Na het tellen van de stemmen op ons stembureau, waar het CDA een klinkende overwinning behaalde ben ik via het gemeentehuis van Wijdemeren, waar het centrale stembureau is, naar Den Haag gereden.
Onderweg kreeg ik allemaal aardige smsjes en telefoontjes en al snel werd duidelijk dat het CDA de grootste partij van Nederland zou blijven en de PvdA de zure vruchten die zij heeft gezaaid ook zelf zal moeten oogsten.
Tijdens de verkiezingsavond kwam via Johan Ursem ook de uitslag van de verkiezingen in Koggenland binnen, het CDA is met 8 zetels de grootste!!! De VVD 4, lokaal 4 en de PvdA 3. Een prestatie van formaat.

Morgen is er in den Haag de eerste fractie, dankzij de steun van velen mag ik morgen weer aanschuiven, dank voor jullie vertrouwen!!

Maarten

bron
CDA site
foto
Douwe van Essen
auteur
Maarten Haverkamp
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief