WIJDEMEERSE WEBKRANT
Sint is ook in Ankeveen
Ankeveen, 26 november 2006

Gisteren kwam Sinterklaas aan in Ankeveen. Het werd een groot feest.

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

ingezonden bericht

SINTERKLAAS IN ANKEVEEN; ÉÉN GROOT FEEST!

Zaterdag 25 november bracht Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek aan Ankeveen. Vol verwachting en volop meezingend met de Sinterklaasliedjes stonden de kinderen, ouders, opa's en oma's te wachten.

Met een boot vol met Pieten werd Sinterklaas hartelijk onthaald. Sinterklaas had voor iedereen een verrassing omdat hij vond dat Ankeveen met alle jubilerende verenigingen dit jaar wel een speciaal cadeau verdiende; een taart!

De Bakkerpiet had voor deze gelegenheid een bijzondere taart gebakken en kwam deze per bakfiets brengen. De taart was zo groot, dat de Knutselpiet een grote gebaksdoos geknutseld had. Alleen, niemand had de Knutselpiet meer gezien. De deksel werd van de doos genomen en daar was de Knutselpiet, met de kraag vol taartvlekken en kreunend van de buikpijn! Dus helaas geen taart voor Ankeveen, maar voor de kinderen wel een feest in het Wapen van Ankeveen.

Hier had Sinterklaas nog een verrassing in petto voor de kinderen. Poppenkast "De blauwe Ballon" gaf een speciale Sinterklaasvoorstelling. Een paar kinderen mochten even bij Sinterklaas komen. Zo vertelde Sinterklaas Sabine dat zij tot 5 december eens de baas over haar broer Cornel mocht spelen. Daarna maakte de Pieten er nog een groot feest van. "Dag Sinterklaasje" maakte een einde aan het feestgedruis en alle kinderen kregen nog een cadeautje mee.

Het Sinterklaasfeest voor de kinderen wordt mogelijk gemaakt door de sponsoren: Het Wapen van Ankeveen (hoofdsponsor), Hoveniersbedrijf Gé Leurs, Gooiland Elektro BV en Norbertus Meijsner .

Bedankt!

Marleen Buitendijk
Ankeveen

bron
ing. bericht
foto
Marleen Buitendijk
auteur
Marleen Buitendijk
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief