WIJDEMEERSE WEBKRANT
's-Graveland verloor: 3-1
's-Graveland, 12 november 2006

's-Graveland was vanmiddag op bezoek in Uithoorn bij Legmeervogels. De gastheren wonnen met 3-1.

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

ingezonden bericht

Legmeervogels- S.V. 's Graveland 3-1

30, 1-0 Stefan van Grieken; 51, 1-1 Marco Nieuwenhuis; 71, 2-1 Sander Boshuizen; 90, 3-1 Ibrahim Elkamari.

Na het verloren uitduel van 's Graveland tegen Abcoude en het late gelijkspel van Legmeervogels tegen RKDES, waren beide teams gebrand op de overwinning.

Al snel bleek dat Legmeervogels dat meer was dan 's Graveland. De eerste kans was dan ook voor de gastheren. De gastheren domineerden vanaf het begin, 's Graveland kende, evenals vorige week, een slecht start. Na ruim een half uur spelen kwam Legmeervogels op voorsprong, niet via een uitgespeelde aanval, maar door een corner die voor de voeten van Stefan van Grieken viel en deze kans niet onbenut liet.

De ploeg uit Uithoorn kreeg daaropvolgend vele kansen maar wist deze simpelweg niet te benutten. Vlak voor rust was daar het eerste echte wapenfeit van 's-Graveland via Paul Schouten, maar hij wist niet te scoren.

Tweede Helft

Na rust liet 's-Graveland zien deze wedstrijd niet zomaar op te geven. De gasten werden sterker en probeerdne mogelijkheden te forceren. Na goed jagen veroverde Marco Nieuwenhuis de bal en schoot onverbiddelijk raak; 1-1. Legmeervogels moest terug in de defensie en 's Graveland kreeg met goed spel grip op de wedstrijd. Tot doelpunten leidde dit echter niet.

Legmeervogels daarentegen wist uit een van de weinige kansen wel te scoren. Uit een corner kopte Sander Boshuizen de 2-1 binnen. 's Graveland kreeg nog kansen via Robert Kuc, maar hij was niet daarbij niet succesvol genoeg om de ploegen op gelijke hoogte te brengen. Door risico te nemen vielen er gaten in de 's-Graveland defensie en scoorde Legmeervogels in de laatste minuut van de reguliere speeltijd nogmaals via Ibrahim Elkamari. Positief punt op deze regenachtige middag was de terugkeer van Pascal Jongsma na een langdurige blessure.