WIJDEMEERSE WEBKRANT
Loosdrecht verliest: 7-2
Loosdrecht, 5 november 2006

Loosdrecht kreeg in Hoorn een pak slaag van Zwaluwen '30. De eindstand was 7-2 voor Zwaluwen.

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

Ingezonden Bericht

Loosdrecht krijgt pak slaag

Afgelopen zaterdag is Loosdrecht tegen de zwaarste nederlaag in jaren opgelopen. Het werd door Zwaluwen '30 van de mat gespeeld en uiteindelijk bleef de teller op 7-2 hangen. Samir Didouch wist met twee treffers de eer te redden.

Loosdrecht moest naar Hoorn om daar aan te treden tegen het hooggeklasseerde Zwaluwen '30. Met een wederom behoorlijk gewijzigde opstelling ving om half drie de wedstrijd aan. Vol goede moed gingen de oranjehemden de strijd aan maar die was na een minuut of twintig al weer in de schoenen gezakt. Loosdrecht werd compleet zoek gespeeld en had geen antwoord op de vele positiewisselingen van de tegenstander.

Na zeven minuten lag de eerste bal in het netje en bij rust waren dat er al vier. De tweede helft in een andere opstelling het veld weer in en dat ging in ieder geval al een stuk beter. De rust kwam terug, een ieder ging zich concentreren op zijn eigen ding en daarmee bood het enige weerstand. Desondanks scoorde Zwaluwen '30 nog drie keer maar ook Loosdrecht wist twee keer te scoren via Samir Didouch.

Einduitslag dus 7-2. Een wedstrijd om heel snel te vergeten, vooruit te kijken en te realiseren dat tegen deze ploeg punten niet waren ingecalculeerd. Ondanks deze tegenslag met vertrouwen en in goede harmonie naar volgende week toewerken als een uitwedstrijd op het programma staat tegen Odin '59.