Rik Jungmann

---

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Open Huis Wijdemeren

Wijdemeren, 31 maart 2006

Op 21 april houdt de gemeente open huis. De kunstcollectie is te bezichtigen en u kunt kennismaken met de nieuwe raad en het college. En nog veel meer.

Persbericht

Open Huis gemeente Wijdemeren op vrijdag 21 april

Alle inwoners van Wijdemeren zijn op 21 april van harte welkom in het gemeentehuis tussen 14.30 en 20.30 uur. De gemeente houdt die dag Open Huis met als thema 'De Gemeente Leeft'. Alle afdelingen zijn die dag present voor presentaties aan inwoners, gesprekken en activiteiten. Op het programma staan ook demonstraties van de brandweer, rondleidingen langs de kunstcollectie, een puzzeltocht en een kennismaking met het nieuwe college en de nieuwe gemeenteraad.

Met het thema 'De Gemeente Leeft' sluit de gemeente aan bij de landelijke campagne van de Vereniging Nederlandse Gemeenten om het beeld dat inwoners hebben van de gemeente te verbeteren. De gemeente Wijdemeren doet dit door alle afdelingen open te stellen en te laten zien wat de gemeente voor haar inwoners doet, wat de activiteiten en producten zijn en dus ook waar het belastinggeld aan wordt uitgegeven. Binnenkort maakt de gemeente het volledige programma bekend. Inwoners van Wijdemeren die sinds 1 januari 2005 in Wijdemeren zijn komen wonen ontvangen voor het Open Huis een persoonlijke uitnodiging.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Harde wind 14º Naar volgende bericht