Rik Jungmann

---

G&E/Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Krantenstilte Radio Wdm

Wijdemeren, 29 maart 2006

Gisteren vond er een gesprek plaats binnen Radio Wijdemeren. Het conflict is nog niet opgelost. Er heerst krantenstilte.

In de krant van vandaag staat een nieuw woord. "Krantenstilte". Redactielid Bob de Graaf gebruikt het woord om aan te geven dat er even niets naar de buitenwereld gecommuniceerd wordt over de crisis bij Radio Wijdemeren.

Vruchteloos Gesprek

Er heeft gisteren een gesprek plaatsgevonden tussen een afvaardiging van het bestuur en de redactie van Wijdemeren Actueel. Dat gesprek heeft niet geleid tot een oplossing van het conflict tussen bestuur en programmaleider Ligthart enerzijds en de redactie anderzijds. Meer wil De Graaff er op dit moment niet over kwijt in het kader van de "krantenstilte". De redactie van Wijdemeren Actueel bestaat uit Willem Degenkamp, Tineke Franssen, Bob de Graaff, Daniela Kaiser, Renda Rosing en Edward Smallenburg.

De problemen lijken overigens breder dan het conflict over de betwiste objectiviteit van twee redactieleden van Wijdemeren Actueel. Ook enkele technici zijn de afgelopen periode door het bestuur heengezonden.

Website uit de lucht

De website van Radio Wijdemeren is uit de lucht. Intikken van www.radiowijdemeren.nl geeft een blanco scherm en een pop-up waarin gevraagd wordt om een gebruikersnaam en een wachtwoord. Het is waarschijnlijk dat het feit dat de website uit de lucht is ook te maken heeft met de problemen.


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Half bewolkt Matige wind 12º Naar volgende bericht