Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Archief niet Beschikbaar

Wijdemeren, 28 maart 2006

Het archief van de Wijdemeerse Webkrant is vanwege een technisch probleem niet beschikbaar. Bij een herstart crashte het systeem.

In het archief staat het complete nieuws dat de WWK de afgelopen ruim tien jaar voor u verzamelde. Het archief staat op een ander systeem, dan het systeem waar het actuele nieuws is te vinden. Dat laatste systeem draait gewoon door.

In het archief staan vier jaar 's-Gravelands dagelijks nieuws vanaf 1 januari 1996 en zes jaar dagelijks Wijdemeers nieuws vanaf 1 januari 2000. Ook staan er een aantal fotoreportages van evenementen en geluidsfragmenten uit het verleden in het archief.

De server moet opnieuw opgebouwd en gevuld worden, hetgeen enige tijd kan gaan kosten. Tot dat moment moet u er rekening mee houden dat links naar artikelen uit het verleden (voor september vorig jaar) niet werken. U krijgt dan een foutmelding dat de opgezochte pagina (op plassennet.xs4all.nl) niet gevonden kan worden. Dat ligt niet aan uw systeem en niet aan uw internetverbinding. Ook de zoekfuncties met Google en met CGI werken tijdelijk niet.

Wij doen ons best het ongemak zo snel mogelijk te verhelpen, maar dat duurt even vanwege gebrek aan tijd en andere bezigheden. Wij melden het u zodra het Archief weer beschikbaar is.

Redactie WWK


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Matige wind 15º Naar volgende bericht