Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Mat Loosdrecht speelde gelijk

Loosdrecht, 28 maart 2006

Loosdrecht kwam afgelopen zaterdag eerst flink achter te staan, maar kwam in de tweede helft toch op 2-2 uit.

Ingezonden Bericht

Loosdrecht doet zichzelf weer tekort

Statistieken Benschop - Loosdrecht: 2-2 (zaterdag 25 maart 2006).

1-2 Johan Krottje

2-2 Eric Poortenaar

In met name de eerste helft in de uitwedstrijd tegen Benschop heeft Loosdrecht zichzelf een hele slechte dienst bewezen. Via mat en ongeïnspireerd spel , het missen van kansen en individuele fouten achterin kwam de ploeg al voor rust met 2-0 achter. In de tweede helft revancheerde Loosdrecht zich nog enigszins en wist het via goals van Johan Krottje en Eric Poortenaar op gelijke hoogte te komen.

Loosdrecht moest uit aantreden tegen Benschop en had nog wat recht te zetten. De hooggeklasseerde ploeg had in de thuiswedstrijd op onfortuinlijke wijze maar wel met duidelijke cijfers verloren. Nu was het zaak om de in degradatienood verkerende ploeg te verslaan en daarmee vast op de tweede plaats te komen. Maar in de eerste helft bleek de verwachte revanchehouding totaal afwezig. Benschop was veel scherper en gaf Loosdrecht geen strobreed toe. Het kwam na wat kansen van Loosdrecht zelfs op voorsprong door een listig binnengeknikte kopbal. Toen vlak voor rust ook nog de 2-0 viel door een communicatiefout achterin leek het gedaan.

De tweede helft moest uit een ander vaatje en dat gebeurde. Veel druk naar voren, veel doorschuivingen en een tegenstander die meer en meer achteruit moest. Een goal kon niet uitblijven en die viel uiteindelijk halverwege de tweede helft. Benschop wankelde na de goal meer en meer. Het benutte zelf de kansen niet die onstond door de vele ruimtes achterin bij Loosdrecht maar had anderzijds wel het geluk dat de gelijkmaker niet viel. De lat, goede reddingen van de keeper en een paar wegwerkacties op de lijn deed Benschop de voorsprong behouden. En zo leek Benschop drie dure punten te gaan veroveren. Het recht zegevierde echter toch, toen ver in blessuretijd na drie keer de bal ingeschoten te hebben deze uiteindelijk tergend langzaam via de binnenkant van de paal binnenviel. Daardoor toch nog een puntje voor Loosdrecht en daarmee is het nu gedeeld tweede en heeft alles nog steeds in eigen hand om een periodetitel te gaan bemachtigen. Daarvoor speelt het nog wel vier finales en wel te beginnen volgende week en dan weer uit en wel tegen De Merino's.