Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Felicitaties voor Ruud Buijs

Wijdemeren, 28 maart 2006

Wim van Oudheusden uit Loosdrecht zond onderstaande reactie n.a.v. zijn eerdere reactie en de verkiezing van Ruud Buijs in de raad.

Update 28-3-2006, 11.30: De G&E heeft vandaag bij de ingezonden brieven gerectificeerd.

Reactie

De Gooi- & Eemlander plaatste weken na dato een door haar redactie zonder overleg  aangepaste brief van mij, die op deze site eerder werd gepubliceerd in het kader van de verkiezingscampagne. Daarmee wekte de G&E ten onrechte de indruk dat ik alsnog na de verkiezingen dezelfde aanval op Ruud opende.

Dat is niet het geval. Ik stuurde natuurlijk nooit een nieuw ingezonden stuk omdat zij als kran t een achterstand hadden met publiceren. Sterker, ik feliciteerde Ruud Buijs meteen na de verkiezingen met zijn benoeming tot raadslid na zoveel voorkeursstemmen te hebben behaald. Klasse, dat hij dat naast Ab Krook bereikte. Beledigend voor de kiezers van Ab, dat hij zijn verantwoordelijkheid niet durfde nemen, maar dit terzijde.

Als sportman weet ik hoe je je tegenstander ook gewoon kunt feliciteren met de behaalde overwinning! Ik meende dat ook recht uit mijn hart richting Ruud, hij deed en doet zijn stinkende best voor onze inwoners!

Zo hoop ik met hem, dat er uit de coalitie onderhandelingen een fikse bijdrage voor het kunstgrasveld voor de s.v. Loosdrecht gaat rollen.
We wachten het af!

Overigens zal de G&E a.s. dinsdag een corrigerende tekst over mijn ingezonden stuk plaatsen.

Ook dat wachten we af.

Wim van Oudheusden
Loosdrecht


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Matige wind 15º Naar volgende bericht