Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Loosdrecht dramatisch gelijk

Loosdrecht, 19 maart 2006

Loosdrecht stond achtennegentig minuten met een doelpunt voor. Toen blies de wind het tegendoelpunt in het Loosdrechtse doel. En werd het 1-1.

Ingezonden Bericht

En nu krijgt Loosdrecht te weinig

Statistieken Loosdrecht - DVVA: 1-1 (zaterdag 19 maart '06).

1-0 Said Akchich.
Toeschouwers:150.

Na een dramatisch slot heeft Loosdrecht onnodig dure punten laten liggen in de strijd om de prijzen. Loosdrecht kreeg namelijk, zonder ook maar een echte kans tegen te hebben gehad, in de 98e speelminuut de gelijkmaker te verwerken daar waar Said Akchich in de eerste helft de 1-0 had binnen geschoten.

De thuiswedstrijd tegen DVVA stond op het programma. Een ploeg die vooral voor de winterstop erg goed draaide maar na de winterstop duidelijk terugzakt en nu op een vierde plaats staat. Loosdrecht gaat steeds beter draaien en richt zich op het behalen van een periodetitel. Daarvoor zou winst als vanzelfsprekend een prettige bijkomstigheid zijn. En daar zag het de hele wedstrijd ook naar uit. Vooral in de eerste helft speelde Loosdrecht goed. Kreeg een aantal goede kansen en uiteindelijk scoorde Said Akchich de 1-0. Maar de krappe marge bracht geen zekerheid en in de tweede helft kwam Loosdrecht meer en meer onder druk te staan., zeker omdat Loosdrecht verzuimde er een goaltje bij te prikken. Met name het eindspel was zwaar onvoldoende want echt kansen in de tweede helft kreeg Loosdrecht geenszins terwijl er meer dan voldoende ruimte was.

Het onnodige balverlies moest vaak weer gecompenseerd worden met een hoop energie en uiteindelijk brak dat de ploeg op. Want na acht minuten in blessuretijd waarvan het grootste gedeelte overigens terecht was viel de goal uit het niets. Een zondagsschot viel hangend door de wind over de keeper van Loosdrecht en onder de lat binnen en zo pakte DVVA zonder ook maar een kans te creëren toch een punt. Erg zuur voor de ploeg uit Loosdrecht die met de overwinning hele goede zaken had gedaan in de strijd om de tweede plek. Want zowel VVZ '49 als Swift verloren.

Volgende week weer nieuwe kansen, dan uit tegen Benschop, een wedstrijd die overigens al voor de vierde keer is ingelast waarbij met name de tweede afgelasting nog wel wat vragen opriep. Bovendien heeft Loosdrecht nog wat recht te zetten, want thuis verloor het met duidelijke cijfers: 0-4.