Rik Jungmann

---

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Zonnebloem 25 Jaar

's-Graveland, 31 mei 2006

De afdeling 's-Graveland van de Zonnebloem bestaat 25 jaar. Er worden vrijdag en zaterdag loten verkocht op De Meenthof in Kortenhoef.

Persbericht

DE ZONNEBLOEM

De Zonnebloem (Afd. Kortenhoef, Ankeveen, 's-Graveland) bestaat 25 jaar.

Dit jaar wordt voor onze afdeling een heel bijzonder jaar. We bestaan 2 september 25 jaar. En dat gaan we vieren. We zijn al begonnen met de schooljeugd. In april hebben alle schoolkinderen een zakje met zonnebloemzaadjes uitgereikt gekregen.

Die zaadjes gaan ze natuurlijk zaaien en de plantjes goed verzorgen. Voor iedere school is een prijs beloofd voor de hoogste zonnebloem. In september horen we wie van elke school de hoogste zonnebloem heeft. Dat wordt natuurlijk wel nagemeten.
Het lijkt me een feestelijk gezicht al die zonnebloemen in september.
"Kinderen zorg er goed voor".

Ook het hoofdbureau in Breda wil dat het landelijk een Zonnebloem jaar wordt en deelt eveneens zakjes met zaadjes uit.

Dit alles kan natuurlijk niet zonder uw steun. Daarom gaan we vrijdag 2 juni en eventueel zaterdag 3 juni weer loten verkopen. U weet het vast nog wel van andere jaren. Met ongeveer 10 man sterk staan we in alle hoeken van de Meenthof loten aan te bieden in de hoop dat u er enkele van koopt.
We hebben er weer 2000 aangeschaft. We kunnen dus vooruit en u zult van ons geen nee horen als u soms denkt dat we uitverkocht zijn.

Wij wensen U met ons een fijn Zonnebloemjaar.


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Half bewolkt Matige wind 15º Naar volgende bericht