Rik Jungmann

Onbekend

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Oerlemans signeert

Loosdrecht, 30 mei 2006

Loosdrechter Christian Oerlemans schreef een nieuwe roman. Het Slechte Pad. Hij signeert de boeken op 3 en 4 juni.

Persbericht

LOOSDRECHTSE SCHRIJVER CHRISTIAN OERLEMANS
SIGNEERT ZIJN NIEUWE ROMAN OP 3 EN 4 JUNI,
OMRINGD MET DE KUNST DER LIEFDE.

Christian Oerlemans, auteur, dichter, publicist en ex reclamemaker (o.a. Even Apeldoorn Bellen) signeert zijn nieuwe Roman getiteld 'Het Slechte Pad' gedurende het Weekend van 3 en 4 juni, 's middags van 13 tot 18 uur in het Atelier van kunstenares Will Kellermann, Zuwe 22 b te Kortenhoef. Gezamenlijk hebben zij hiertoe een speciaal 'cultureel' evenement bedacht, waarbij de schrijver omringd wordt door geëxposeerde schilderijen waarin zijn gedichten zijn verwerkt.


Christian Oerlemans

Christian Oerlemans heeft zich na een succesvolle carrière als reclamemaker als schrijver in Loosdrecht gevestigd. Hij heeft boeken, korte verhalen en gedichten op zijn naam staan en helpt Organisaties en Goede Doelen met de communicatie en (gratis) schrijfhulp. Voor meer informatie: www.christian-oerlemans.net , waar ook de flaptekst van het boek te lezen is. De roman Het Slechte Pad ,een uitgave van Gopher Publishers, is vanaf juni verkrijgbaar bij de boekhandel (ISBN 90-5179-289-1), prijs € 17,50, of rechtstreeks via internet.

Will Kellermann exposeert op 3 en 4 juni in haar mooie Atelier, Zuwe 22b te Kortenhoef, een serie Silkcolors©, schilderijen op zijde, gemaakt volgens een unieke door haar ontwikkelde techniek, met het thema 'De Kunst van Liefde'. Deze schilderijen zijn gebaseerd op gedichten van Christian Oerlemans, die in de kleurrijk gelaagde schilderingen verwerkt zijn. Ook zijn gedichtenbundel is nog verkrijgbaar evenals andere bundels waarin zijn gedichten zijn opgenomen. Tevens zijn er Kunstkaarten van gemaakt, verkrijgbaar in een kunstzinnig mapje dat in het Atelier te koop is en - desgewenst - ook gesigneerd kan worden.


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Half bewolkt Matige wind 15º Naar volgende bericht