Rik Jungmann

onbekend

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Gastgezinnen Gezocht

Wijdemeren, 27 mei 2006

Ricco Blauw is op zoek naar gastgezinnen om leden van een jeugdkoor uit Duitsland onderdak te bieden gedurende drie nachten.

Ingezonden Bericht

GASTGEZINNEN GEZOCHT VOOR JEUGDKOOR

De jeugdkantorij uit Frankfurt aan de Oder (achter Berlijn) komt woensdag 12 juli tot zaterdag 15 juli in Loosdrecht. Zij zullen donderdag 13 juli in de Sypekerk een concert geven, vrijdag 14 juli een concert in Bussum.


Frankfurter Jugend Kantorei

Voor het verblijf van het koor (50 personen) ben ik nog op zoek naar gastgezinnen. De leden van de kantorij zijn tussen de 15 en 26 jaar. Overdag wordt een programma voor de zangers georganiseerd. Woensdag 12 juli zullen ze om 17.00 uur arriveren en zijn ze de avond ook bij het gastgezin, donderdag worden ze s'morgens weer voor het programma verwacht. Het avondeten is weer bij het gastgezin en s'avonds verzorgen ze een concert in de Sypekerk in Loosdrecht.

Vrijdag vertoeven ze in Naarden en Bussum en wordt er in Bussum voor een warme maaltijd gezorgd. S'avonds geven ze een concert in de Wilhelmina kerk en daarna komen ze terug bij het gastgezin voor de nacht. Zaterdagochtend zullen ze weer richting Duitsland vertrekken.

Heeft u slaap/ontvangst-mogelijkheid om één of meerdere koorleden te huisvesten voor deze 3 dagen dan graag aanmelden bij Ricco Blauw tel:035-5821317


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Matige wind 15º Naar volgende bericht