Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Uw mening over WWK-Video

Wijdemeren, 27 mei 2006

De afgelopen weken hebben wij een aantal videoopnamen in de WWK geplaatst. Wij willen graag uw mening daarover weten.

Wij vragen u om op de onderstaande poll uw mening te geven. Daar hebben wij goede redenen voor. Dat heeft te maken met uw pc en wat u daarop gebruikt. Voor de videoopnamen hebben wij gekozen voor een formaat (.wmv) dat door Microsoft gemaakt is.

Een overzicht van alle video's die de afgelopen weken in de WWK hebben gestaan vindt u op de pagina videoarchief. Het dagelijkse weerbericht van weerstation De Arend in Kortenhoef staat op de pagina videoweer.

Een enkeling reageert naar ons als hij geen video kan zien, of als het niet werkt op zijn pc. Van diegenen die het allemaal prima zien (waarschijnlijk de meesten onder u) horen wij uiteraard niets. Dat willen wij een beetje in kaart brengen, want wij kunnen het uiteraard niet allemaal zelf testen. Daarom willen wij graag uw reacties.

Een paar voorbeelden (technisch).

U heeft een pc die draait onder Windows. Als browser gebruikt u Firefox. Wij hebben dat zelf getest. Bij ons werkt dat prima als u tenminste op de directe link klikt die op de pagina met de video staat. Toch krijgen wij een enkele reactie van lezers bij wie dat niet werkt. Dat willen wij graag van u weten.

U heeft een Apple Mac. Grote kans dat het bij u niet werkt. Als het wel bij u werkt, dan willen wij graag weten of u daar iets speciaals voor heeft gedaan en wat.

U leest de WWK met een kiesverbinding. Werkt de video bij u? Is het goed te bekijken, of is het traag, horterig en stoterig?

U gebruikt Linux als besturingssysteem. Werkt de video bij u? Wat heeft u gedaan om .wmv goed te kunnen bekijken?

Als u een goede tip heeft, die andere gebruikers kan helpen, dan verzoeken wij u om ons die via het reactieformulier te laten weten. Dan kunnen wij met uw tips een pagina maken met vragen en antwoorden over video.

Inhoudelijk

Wat vindt u van video in de WWK? Vindt u het ontzettend leuk en een mooie aanvulling op de tekst en de foto's die altijd al in de WWK stonden? Vindt u het aardig, maar zou u het ook niet missen? Of vindt u het eigenlijk maar overbodig en ziet u geen toegevoegde waarde.

Beide vraagstellingen hebben wij in onderstaande poll verwerkt. De poll staat ook rechtsboven op de homepage. Hij blijft open tot 15 juni. Wij stellen het zeer op prijs als u uw stem geeft in de poll, opdat wij weten hoe wij verder moeten.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Matige wind 15º Naar volgende bericht