Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Horstermeer wil Duidelijkheid

Horstermeer, 25 mei 2006

De bewoners van de Horstermeerpolder hebben vragen gesteld aan de politiek. Op 7 juni komt de politiek daar haar antwoorden toelichten.

De discussie gaat over de toekomst van de polder. Onder water zetten, plas dras zetten, wooneilanden of gewoon zo houden. Dat is de discussie die bestuurders in gemeente en provincie al jaren bezighoudt. De achterliggende gedachte is het maken van ruimte om overvloedig water, als gevolg van de klimaatverandering, op te kunnen slaan en zo de rest van de omgeving (Ankeveen) droge voeten te laten houden.

Reactie

Politieke Partijen op ledenvergadering Bewonersvereniging
Horstermeerpolder 7 juni as.


Als vervolg op de vragen van de Bewonersvereniging in februari 2006 aan alle politieke partijen, over de stand van zaken in De Horstermeerpolder, heeft het bestuur de partijen uitgenodigd om de antwoorden nader toe te lichten en het gesprek aan te gaan met de bewoners en bewerkers van de polder.

Ook is aan DBL gevraagd om hun plan voor het oplossen van de problematiek in de Horstermeer toe te lichten.

De bewoners van de Horstermeerpolder staan aan de vooravond van mogelijk zeer ingrijpende veranderingen van de woon- en werkomgeving. Deze veranderingen zullen zeer waarschijnlijk besproken, besloten en vastgelegd worden door deze partijen in de komende 4 jaar.

Het bestuur nodigt alle bewoners, bewerkers van en geinteresseerden in de Horstermeerpolder uit, vanaf 20.30 uur in de Herberg te Nederhorst den Berg.

Kom vragen stellen, luisteren en discussieren.

Patricia Nieuwendijk
Horstermeer


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Bewolkt Matige wind 16º Naar volgende bericht