Rik Jungmann

---

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Kunstronde op 20 en 21 mei

Wijdemeren, 11 mei 2006

Op 20 en 21 mei wordt de Kunstronde Vecht en Plassen weer gehouden. Fietsen, skeeleren of lopen langs galeries en naar kunst kijken.

Persbericht

HET MOOISTE RONDJE VAN NEDERLAND
KUNSTRONDE VECHT EN PLASSEN, 20 EN 21 MEI.

Het groen is groener, de vogels fluiten harder, de eenden kwaken je de oren van 't hoofd; ja, geen mooier tochtje dan langs de polders, plassen, watertjes en rivieren van dit prachtige gebied met de dorpen Vreeland, Kortenhoef, 's Graveland, (Bezoekerscentrum Natuurmonumenten), Ankeveen, Loosdrecht, Tienhoven, Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis en Loenen.

De route is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor aan de Oud Loosdrechtsedijk 198 en in de ateliers/galeries, herkenbaar aan de groen/blauwe Kunstronde vlaggen! U kunt de route fietsen, skeeleren of lopen (zo'n 30 km !). Maar gemotoriseerd is het ook leuk. De Kunstenaars uit dit van oudsher Kunstzinnige gebied hebben weer hun best gedaan, er is veel nieuw werk te zien en te koop in gastvrije galeries en ateliers; schilderijen, grafiek, beelden, glaskunst, sieraden en nog veel meer. Kortom dit is de Kunstronde van Genieten, waarbij de ateliers op zichzelf al verrassend zijn, verstopt in het groen, op een woonboot, aan een rustiek weggetje, of schilderachtig aan het water.

Volg de Kunstronde-vlaggen en u zult een onvergetelijke 'kunstzinnige' dag hebben waarbij u meer dan twintig professionele kunstenaars persoonlijk kunt ontmoeten en...wellicht het Kunstwerk van uw dromen vindt!

Voor meer informatie: www.kunstronde.nl of bel het secretariaat; Sia Thijs Vissers 035-5824198.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 25º Naar volgende bericht