Rik Jungmann

---

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Jan van den Broeck reageert

Wijdemeren, 1 mei 2006

Jan van den Broeck reageert op de laatste column 'Met een kluitje in het riet' van de DBW columnist Putter.

Reactie

CDA Wijdemeren

Reactie Op ; " Met een kluitje in het riet" en nog wat zaken

Ik was in de veronderstelling dat wij alleen voor de verkiezingen te maken hadden met een het fenomeen "Putter"

Maar kennelijk voelt de collomist van DBW zich geroepen om op alles te moeten reageren.

U kent allen de "Muppet show" met die twee oude narrige mannetjes op het balkon? Zo zullen we de Putter ook maar zien.

Zijn schrijven vraagt wel om een reactie. Ik denk trouwens dat dit Puttertje ook nog eens te lijden heeft onder de vogelgriep. Als het maar niet de besmettelijke variant is!! Waar moet je telkens overschrijven als Putter? Moeilijk hoor! en als dan de informatiebron van deze Putter "Radio Wijdemeren "weg valt. Dan wordt het voor een zielig vogeltje als de Putter wel erg moeilijk om de politiek te volgen.

Ook het CDA vindt het uitvallen van Radio Wijdemeren geen goede zaak, maar we hebben te maken met een interne bestuurlijke crisis en daar moet de politiek zich niet mee bemoeien.

Dat doen we met geen enkele club of vereniging dus ook niet met voormalig Aros

Dorpsbelangen Wijdemeren is de mening toegedaan dat Burgemeester Bijl zich moet opwerpen om het conflict de wereld uit te helpen, en zo de spreekbuis van DBW snel weer in de lucht te krijgen, hiermee is de Putter gelijk ook weer van informatie voorzien en is niet langer vleugellam. De voorzitter en burgemeester liet zich terecht niet voor het DBW karretje spannen.

Arm, klein, ziek en zielig Puttertje, over het vereenvoudigen van het vergunningen stelsel laat ik mezelf niet met een "kluit in het riet" sturen. Maak je geen zorgen Ik heb aangegeven in de laatste raadsvergadering dat wij geen vrede hadden met het antwoord van het college op ons voorstel te regelgeving bij vergunningverlening eens tegen het licht te houden.

Dit voorstel slechts beschreven op 1 A4tje, (niet 2 A4tjes zoals jij suggereert, nu het kan zijn dat je door de vogelgriep dubbel gaat zien, dat weet ik dus niet.)

Ook heb ik gezegd dat het bij het behandelen van de ingekomen stukken niet de correcte plaats was om mijn brief met antwoord te bespreken.

Daarom heb ik namens het CDA voorgesteld ons voorstel en het antwoord mee te nemen met de besprekingen welke nog komen gaan bij vereenvoudiging van het vergunningenstelsel en de regelgeving.

Ook heb ik vernomen dat DBW voor een dergelijke vereenvoudiging is dus wat dat betreft worden we het wel weer eens. Alleen vraag ik mezelf af: waarom heeft DBW niets gedaan aan deze regelgeving toen deze partij deel uitmaakte van de coalitie? Als ik goed ingelicht ben was uw Putter toen zelf wethouder!

Puttertje blijf vooral mooi fluiten, maar let op je schrijfwerk want dat is vals.

Jan van den Broeck
Raadslid CDA


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Matige wind 11º Naar volgende bericht