Rik Jungmann

---

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Darts in Kortenhoef

Wijdemeren, 1 juni 2006

In Kortenhoef is een dartsvereniging opgericht. Men werpt de pijltjes in Het Wapen van Kortenhoef aan de Kerklaan, nabij de Smidsbrug.

Reactie

DARTSVERENIGING HET WAPEN VAN KORTENHOEF PAKT DE ZAKEN SERIEUS AAN.

De dartsvereniging is nu alweer twee weken bezig en ze heeft al 13 leden. En dat die leden er wel iets van kunnen bewijzen ze ook, al is de eerste 180 nog niet gevallen, scores van dik boven de 100 komen elke week wel voorbij, zoals even een 160 bij het ingooien. Of wat dacht u van een finish van 70?

De leden zijn zeer enthousiast, mede dankzij de goede prestaties van van Barneveld en andere Nederlandse toppers. Het merendeel van de leden is midden 20 of jonger. Maar ook bij mensen van boven de 35 is er belangstelling. Er wordt gespeeld in 2 teams die elkaar wekelijks bestrijden, eerst via singles, dan met koppels en tot slot is er nog de bierronde waaran elke speler meedoet en het verliezende team betaald een rondje. De eerste wedstrijden zijn ook al vastgelegd: op 8 juni a.s. spelen we tegen D.O.T.A. van café Dik Trom uit Eemnes. Team 2 speelt dan thuis terwijl team 1 uit speelt, een week later is het team 1 dat thuis tegen de Eemnessers mag, terwijl team 2 dan afreist naar Eemnes.

Mocht u ook zin hebben om elke maandagavond vanaf 19.30 uur te komen darten, meldt u dan aan bij Berrie of Janice in het Wapen van Kortenhoef. Telefoon: 035 6550083 Email: Wapen van Kortenhoef.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Matige wind 17º Naar volgende bericht