Rik Jungmann

Het Jagthuis

Het Jagthhuis
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Noriko Amano in Jagthuis

Horstermeer, 5 juni 2006

Op 11 juni speelt de Japanse klaveciniste Noriko Amano in Het Jagthuis in de Horstermeer.

Persbericht

Klaveciniste Noriko Amano in Het Jagthuis

Ze neemt haar eigen klavecimbel mee en speelt de sterren van de hemel. De Japanse klaveciniste is zondag 11 juni te horen in Het Jagthuis.

Noriko Amano , geboren in Tokyo, studeerde piano aan het Toho Musical College en aansluitend muziekgeschiedenis aan de Universiteit van Keio waar zij in 1988 afstudeerde. In 1990 kwam Noriko naar Nederland om klavecimbel te studeren aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam waar zij in 1996 haar diploma Uitvoerend Musicus behaalde. Ze speelde solo en in ensembles in Europa en Japan en maakte verschillende opnamen. Positieve recensies over haar werk verschenen in Duitse en Japanse kranten. Naast Duitse en Italiaanse barok, is Noriko gespecialiseerd in Franse muziek uit de 17e eeuw. Op het programma van 11 juni staan het Italiaanse Concert en de Franse Ouverture van Johann Sebastian Bach.

Voorafgaand aan dit concert is het mogelijk een wandeling te maken door de Horstermeerpolder. Wanneer u zich om 14 uur bij Het Jagthuis vervoegt, ontvangt u een routebeschrijving en toelichting van de wandeling die ongeveer een uur duurt.

Reserveren (16 euro per kaart) per e-mail via stal@jagthuis.nl of telefonisch 0294-252609. Meer informatie op www.jagthuis.nl. Het concert van Noriko Amano vindt plaats op zondag 11 juni in Het Jagthuis, Middenweg 88, Nederhorst den Berg (Horstermeer). Aanvang 15.30 uur.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Matige wind 17º Naar volgende bericht