Rik Jungmann

---

Persbericht Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Meedenken over Speelterrein

Kortenhoef, 27 juli 2006

De gemeente start een klankbordgroep over de inrichting van het speelterrein tussen De Fuik en de Antoniusschool. U kunt zich opgeven.

Persbericht

Begin september van start!
Wie praat mee over inrichting speelterrein aan Zuidsingel Kortenhoef?

In september start de gemeente met een klankbordgroep voor het opnieuw inrichten van het speelterreintje tussen de sporthal De Fuik en de Antoniusschool. In de klankbordgroep praten de gemeente, de school, omwonenden en jongeren over de verschillende mogelijkheden. De gemeente nodigt omwonenden è n jongeren uit deel te nemen en hun mening te geven. Goede ideeën? Neem dan voor 8 september 2006 contact op met de gemeente!

Bij de onlangs gehouden informatiebijeenkomst over het plaatsen van een tweede noodlokaal voor de Antoniusschool bleken omwonenden niet tevreden te zijn met het huidige speelterreintje. Door een klankbordgroep op te richten wil de gemeente de omwonenden in de gelegenheid stellen mee te praten over de inrichting van het speelterrein. Vervolgens zal het college een besluit nemen.

Aanmelden

Omwonenden en jongeren die willen meepraten en meedenken kunnen tot en met 7 september contact opnemen met Ans van Gelder (035) 65 59 591, e-mail: acm.vangelder@wijdemeren.nl . Tijdens haar vakantie van 31 juli t/m 21 augustus kunt u terecht bij Martijn van Osch (035) 65 59 594, e-mail: m.vanosch@wijdemeren.nl .


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Zonnig Windstil 27º Naar volgende bericht