Rik Jungmann

---

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Dorpsbezoeken gaan Door

Wijdemeren, 1 juli 2006

Het nieuwe college van B en W gaat door met de dorpsbezoeken, zoals die ook tijdens de vorige raadsperiode plaatsvonden.

Persbericht

Nieuw college bezoekt dorpen:
start op 28 september in Ankeveen

Het nieuwe college gaat vanaf september de dorpen bezoeken.
Gepland staan een bezoek aan Ankeveen op 28 september, aan 's-Graveland/Kortenhoef op 9 november en aan Nieuw-Loosdrecht op 7 december. Vanaf januari 2007 zijn de dorpen Nederhorst den Berg, Oud-Loosdrecht en Breukeleveen/Boomhoek/Muyeveld aan de beurt. Deze data zijn nog niet vastgesteld.

Het college wil de dorpen op dezelfde wijze bezoeken als voorheen. Oftewel: 's Middags bekijken burgemeester en wethouders enkele locaties of bedrijven in het dorp en 's avonds is er de bekende Dorpsavond. Hiervoor zijn altijd alle inwoners van het betreffende dorp van harte uitgenodigd. De dorpsavond in Ankeveen is wederom in 'Het Wapen van Ankeveen'. Inwoners zijn welkom om 19.30 uur. Om 20.00 uur opent burgemeester Bijl de avond waarna iedereen de gelegenheid krijgt belangrijke onderwerpen voor het dorp aan de orde te stellen.

Locaties

De Dorpsavond op 9 november voor inwoners van 's-Graveland en Kortenhoef is wederom in De Dobber. De avond voor Nieuw-Loosdrecht op 7 december in het Gemeentehuis. Organisaties of bedrijven die het op prijs stellen het college in de middag voor een kort bezoek te ontvangen, kunnen dit kenbaar maken bij mw. T. Biemans, telefoon (035) 65 59 517. Wellicht dat het valt in te plannen. Meer informatie over de programma's maakt de gemeente circa twee weken voor het betreffende dorpsbezoek bekend.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 32º Naar volgende bericht