Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

OKL: Goede contacten B en W

Loosdrecht, 19 februari 2006

De voorzitter van de OKL, Hans Vol, wijst erop dat zijn bedrijvenvereniging wel tevreden is over de contacten met het college, in tegenstelling tot het OCW.

Bij het beluisteren van het interview kregen wij, naar blijkt ten onrechte, de indruk dat beide bedrijvenverenigingen krtitiek hadden op de contacten met de gemeente, inclusief die met het college. Het blijkt alleen het OCW te zijn dat niet tevreden is met de contacten met het college.

(Nogmaals beluisteren van het interview, zoals de heer Vol ons aanraadt, kunnen wij niet. Het interview is niet door ons opgenomen. red.)

Reactie

Geachte redactie,

Hedenavond las ik als voorzitter van de OKL de publicatie op de Webkrant. Het stukje dekt niet de lading van het interview dat wij hadden met Radio Wijdemeren.

Ik zou u aanraden het nogmaals te beluisteren en aan te passen.
Ik vind het wel erg negatief, er is kritiek, maar als voorzitter van de OKL heb ik duidelijk gezegd dat de contacten met het college goed waren, in tegenstelling tot het OCW die dat niet vonden.

Derhalve verzoek ik U vriendelijk dit aan te passen.

Wellicht goed te noemen wat ik ook gezegd heb om jaarlijks de bereikte resultaten per partij te evalueren zodat de kiezers een beter beeld krijgen over de politiek. want beloofde programmapunten zijn snel vergeten.

H.J. Vol
Voorzitter Ondernemers Kring Loosdrecht
Loosdrecht


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Windstil Naar volgende bericht