Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

D66: Niet teruggefloten

Wijdemeren, 8 februari 2006

Nanne Roosenschoon (D66) reageert op de ingezonden brief van Douwe van Essen waarin deze het eigenzinnige standpunt van de D66 fractie hekelt.

Reactie

Beste Douwe,

Even een laatste en hopelijk definitieve reactie, ter verduidelijking, over de standpunten van D66 Wijdemeren en die van Felix Flameling.

D66 is een democratische partij waarin iedereen per definitie het recht heeft zijn eigen mening uit te dragen. Zo ook Felix, die volledig in zijn recht stond om zijn eigen mening in de raad naar voren te brengen. Immers, wij zijn tot nu toe een éénmans fractie en Felix is het huidige gemeenteraadslid voor D66 Wijdemeren.

Hij is dan ook zeker niet teruggefloten zoals je zegt. Wij hebben alleen het standpunt van D66 Wijdemeren naar buiten gebracht zoals verwoord in ons verkiezingsprogramma.

Jouw referentie aan de recente Haagse gebeurtenissen is dan ook absoluut niet van toepassing. Integendeel, D66 Wijdemeren handhaaft een duidelijk en definitief standpunt over de herindelingsplannen van de provincie. En dat is hoopgevend voor Wijdemeren die een sterk D66 nodig heeft in de raad.

Nanne Roosenschoon
Lijsttrekker D66 Wijdemeren


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Half bewolkt Matige wind Naar volgende bericht