Rik Jungmann

VVD Wijdemeren

VVD Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Meet The VVD Heroes

Wijdemeren, 1 februari 2006

Onder de titel "Meet our Heroes" gaat de VVD de campagne in. Op oorlogspad in een strijdtenue in de VVD kleuren.

(Voor de Wijdemeerders die het Engels niet machtig zijn, Meet our Heroes betekent Ontmoet onze Helden. )

Ingezonden Bericht

VVD klaar voor verkiezingen
Meet our Heroes

Maandag 30 januari is het campagneplan van de VVD-afdeling Wijdemeren op de ledenvergadering gepresenteerd. De doelstelling van de campagne is om meer zetels dan nu binnen te halen en deel te nemen aan het nieuwe college.

Een belangrijke mijlpaal in de voorbereidingsperiode is gepasseerd. Afgelopen maandag 23 januari  is de kandidatenlijst ingeleverd en daarmee is voldaan aan een belangrijke voorwaarde om aan de gemeenteraadsverkiezingen te kunnen deelnemen.

In Wijdemeren is de VVD-campagne van start gegaan. De affiches zijn geplakt en de kandidaten beginnen zich in hun buurt en in de kernen te manifesteren. Landelijk zal de VVD campagne op 4 februari van start gaan. Alle lijsttrekkers en campagneleiders komen dan bij elkaar in het "Hart van Holland" in Nijkerk voor een laatste inspiratie.

Daarna gaan onze kandidaten en alle vrijwilligers er tegen aan. Onder het motto "Meet our Heroes'' proberen wij zoveel mogelijk Wijdemeerders te ontmoeten. Om te luisteren naar hun wensen, suggesties en kritiekpunten.

U kunt ze op straat niet missen; het hele team is in een nieuwe VVD outfit getooid. In herkenbaar oranje, dat zult u wel begrijpen.

Het Kernpuntenplan, de kandidatenlijst en het volledige programma vindt u op de website van VVD Wijdemeren .


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil Naar volgende bericht