Rik Jungmann

Wakeboardschool Loosdrecht

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Wakeboard Cup Loosdrecht

Loosdrecht, 20 augustus 2006

Op 2 september worden bij Ottenhome door de Wakeboardschool Loosdrecht de jaarlijkse cupwedstrijden georganiseerd.

Persbericht

2 September Wakeboard Cup

De jubileumeditie van de O’Neill Wakeboard Cup wordt dit jaar op 2 september bij Ottenhome in Loosdrecht gehouden.
Daarbij wordt de eerste plas wederom omgetoverd tot wedstrijdarena, en kan het publiek de actie van heel dichtbij volgen op de speciale pontons bij het wedstrijdgebied.

Er wordt gezorgd voor een pendeldienst met sloepen vanaf Ottenhome, zodat iedereen op elk moment heen of terug naar de pontons kan. Ottenhome zorgt voor catering op de pontons en The Old Man is zoals afgelopen jaren weer aanwezig met een complete wakeboard shop.

Tijdens de Cup kan er dit jaar gestreden worden in de volgende categorieën;
Boys – Girls - Junior men - Pro ladies - Open men - Masters - Pro men.

De jurering is dit jaar in handen van Pieter-jan en Janske.

Nieuw is het feit dat iedereen ook de mogelijkheid krijgt om zich als team in te schrijven. Deelnemers kunnen dan individueel deelnemen en tevens een team vormen met twee riders uit twee andere categorieën. De resultaten van ieder teamlid worden dan bij elkaar opgeteld.

Obstacle Park

Naast de “bekende” wedstrijdelementen en het deelnemen in teamverband kent deze jubileumversie van de O’Neill Wakeboard Cup nog een ander unicum namelijk the Battle at the Obstacle Park.

Speciaal voor deze Cup zijn door Red Bull een aantal super vette, extreem heftige kickers en sliders gebouwd, die samen een uitgebreid “Obstacle Park” vormen. In dit park gaan een aantal internationale invitationals een spectaculaire Battle houden. Deze Battle is een primeur voor wakeboardend Nederland en staat garant voor super vette actie, die je zeker niet mag missen. Om de wedstrijd ook dit jaar veilig te laten verlopen staat Arno’s Rescue team zoals altijd weer voor ons klaar.

Start Cup: 10.00 uur
Start Obstacle Battle: ca 16.00 uur.

De O’Neill Wakeboard Cup wordt afgesloten met een gezellige Party voor de riders en het wakeboard publiek.

Inschrijven

Om je in te schrijven voor de Wakeboard Cup kun je een mailtje sturen naar info@wakeboardschool.nl. Wees er snel bij want de inschrijving is dit jaar onder voorbehoud. Vanwege de Battle at the Obstacle Park kunnen we namelijk minder deelnemers inschrijven dan andere jaren.


De wekelijkse nieuwsbrief Regen Matige wind17º Naar volgende bericht