Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Bellen en Plekken

Wijdemeren, 17 augustus 2006

De poll over het bellen loopt goed. De lelijkste plekken lopen niet. Een herhaalde oproep om uw lelijke plek in Wijdemeren te nomineren.

Bellen via Internet

Op de homepage staat een poll over bellen via internet. Aanleiding was dat de NRC meldde dat zes op de tien huishoudens via internet bellen. Dat leek ons erg hoog. De uitslag van de poll tot op dit moment lijkt ons gelijk te gaan geven. Lezers van de WWK zijn per definitie internetgebruikers. Je mag dus aannemen dat het aantal bellers via internet hoger is dan een willekeurige steekproef zou opleveren. Toch zegt op dit moment ruim 73% niet via internet te bellen. Dat komt meer overeen met onze gevoelsmatige schatting. U kunt tot 1 september stemmen in de poll.

Lelijkste Plekken

Wij deden een oproep om de lelijkste plek in Wijdemeren naar ons te mailen. Eerlijk gezegd verwachtten wij dat er een flink aantal reacties zou komen. Niet dus. Zegge en schrijve één reactie. Is de conclusie dat er in Wijdemeren geen lelijke plekken zijn? Waar blijven de lelijke hekken, schuttingen, gebouwen, rommelhoeken, vervallen ruïnes en protserige landhuizen? Wij roepen u nog maar eens op om uw bijdrage te sturen. Tenzij Wijdemeren alleen maar mooi blijkt te zijn... Dat kan ook.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Windstil 20º Naar volgende bericht