Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Nieuwbouw, maar niet te hoog

Kortenhoef, 27 april 2006

Bob Colijn uit Kortenhoef wil wel nieuwbouw op de plek van de Oude Herberg, maar niet te hoog alstublieft.

Reactie

Beste Redactie van de Webkrant,

Blij was  ik met het verslag over de Kerklaan, maar laten we niet hopen dat dit tot nog meer vertraging gaat leiden, want dat gebouw is natuurlijk een aanfluiting voor ons fraaie dorp, elke keer als je aan komt rijden erger je groen en geel aan dat lege gebouw, dat moet toch veel sneller en beter kunnen worden  aangepakt lijkt mij zo , dat het wel binnen de rooilijn moet en niet te hoog lijkt me ook logisch.

Maar nu na ruim vier jaar is toch niet direct een voorbeeld van daadkracht, pracht plek dus moet er ook een pracht gebouw neergezet gaan worden.

En als we nu toch in onze buurt bezig zijn, ik woon om de hoek, wordt het ook niet eens hoog tijd dat de kaalslag van de oude school ook spoedig wordt aangepakt, men heeft nu wel versneld het gebouw gesloopt, naast de kerk en de begraafplaats, maar wat er nu over is gebleven is toch nu niet bepaald een fraai gezicht in onze wijk.

Kortom ik roep het Nieuwe College op om met daadkracht de plannen te gaan uitwerken in onze wijk, uiteraard wel in overleg met de bewoners zoals op de Zuidsingel is gebeurd.

Mvrgr. Bob J. Colijn
Kortenhoef.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 17º Naar volgende bericht