Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Loosdrecht wint met 2-3

Loosdrecht, 25 september 2005

Loosdrecht won gisteren weer uit met 2-3 van CSW en put daar nieuwe energie uit.

Ingezonden Bericht

Loosdrecht pakt de draad weer op.

Na de afgetekende nederlaag een week eerder tegen Argon heeft Loosdrecht weer weten te winnen en wel van het matige CSW uit Wilnis. Voor de rust had de wedstrijd al in de zak moeten zitten maar met slechts 1-0 ging de ploeg rusten. Na de rust werd de score gelijkmatig uitgebouwd naar een 3-0 voorsprong. In het laatste kwartier kreeg CSW alsnog de geest en wist met het pompen of verzuipen principe gevaarlijk te worden resulterende in twee goals. Het was echter niet genoeg waardoor Loosdrecht de punten mee terug naar huis kon nemen.

Statistieken CSW - Loosdrecht: 2-3 (zaterdag 24 september '05).

1-0 Julian Bonaparte
2-0 Julian Bonaparte
3-0 Julian Bonaparte

Een uitwedstrijd tegen CSW dus. Loosdrecht dat zich moest herpakken na de nederlaag een week eerder had wat dat betreft een ideale tegenstander aan de ploeg uit Wilnis. Loosdrecht vreesde bij voorbaat de fysieke kracht, voetballend zou de ploeg van trainer/coach Ab Rutten het wel aan moeten kunnen. De felheid en de fysieke kracht ontbraken aan de kant van de gasten, en voetballend was Loosdrecht inderdaad ruimschoots beter. Het voetbalde er lustig op los en creëerde de ene na de andere kant. Zelfs de trainer van CSW kon melden dat als Loosdrecht met 5-0 was gaan rusten dat niet geflatteerd was. Uiteindelijk was de ruststand toch maar 1-0. Overigens wel een prachtige goal waarbij via vele schijven de voorzet van Johan Krottje op het hoofd van Julian Bonaparte belandde die feilloos binnentikte. De marge was krap maar de voorsprong werd in de tweede helft vakkundig uitgebreid. Corner van Said Akchich, Julian Bonaparte bij de eerste paal en de 2-0 was daar. En ook de 3-0 volgde via laatstgenoemde. En toen de 3-0 binnen was geschoten leek de buit binnen maar wat er toen gebeurde kun je op ze minst verrassend noemen.

CSW, dat nog geen enkele kans had gehad, putte namelijk onverwacht moed uit een toegewezen vrije trap van de scheidsrechter, die vanaf de middenlijn kon zien dat de keeper van Loosdrecht hands maakte bij een uittrap. De vrije bal werd niet goed verwerkt en de bal kon alsnog worden binnengetikt. Bij CSW ging na de goal pas echt het vuur branden. En kreeg tien minuten voor tijd ook nog eens een terechte penalty die door de naar voren geschoten aanvoerder werd binnengeschoten. CSW bleef volle bak gaan en bleef gevaarlijk met lange ballen maar kon uiteindelijk niet meer scoren waardoor Loosdrecht de drie punten kon toevoegen aan het totaal. Met deze overwinning staat de ploeg daarom op een verdienstelijke derde plaats. Volgende week het vervolg, dan thuis tegen Benschop, aanvang half drie op sportpark Hallinckveld.