Rik Jungmann

---

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Ankeveen dicht. Maar waar?

Ankeveen, 13 oktober 2005

Ankeveen schijnt weer afgesloten te zijn. Francis de Kwant wil heel graag weten waar dat dan wel mag zijn.

Reactie

Ankeveen dicht. Maar waar?

Geachte gemeente,

Deze week is het dorp Ankeveen afgesloten in verband met werkzaamheden ter hoogte van nr. 62/63.
Ja, zo staat het op het bord. Maar WAAR is het dorp nu eigenlijk afgesloten? Is het Stichts End of Hollands End? Dat weet je pas als je er voor staat!

Dat het doorgaande verkeer zo nu en dan gestremd is door werkzaamheden, daar kan ik prima mee leven. Maar dat de gemeente het presteert om voor de derde keer in anderhalf jaar tijd volstrekt onduidelijke informatie op de borden te plaatsen, daar erger ik me verschrikkelijk aan. De vorige keer heb ik hierover gebeld, maar kennelijk beklijft dit niet, dus daarom deze keer maar een e-mail.

Ankeveen is een lintdorp. Je kunt er dus maar aan twee kanten in of uit. Het is dus érg handig (zelfs erg belangrijk!) om te weten waar de weg is afgesloten.

Ik stel voor dat u de betrokken ambtenaren eens op de fiets door ons mooie dorp laat rijden zodat ze rustig (en niet gehaast in de auto of op afstand vanuit het gemeentehuis) kunnen zien hoe het nu eigenlijk zit met het Stichts End en het Hollands End in Ankeveen. Bij een volgende wegafsluiting kunnen ze dan vanuit die ervaring zorgen voor adequate informatie op de informatieborden.

Met vriendelijke groet,

Francis de Kwant


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 18º Naar volgende bericht