Rik Jungmann

Douwe van Essen

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Klateren en Skaten

Wijdemeren, 9 november 2005

Bij de begrotingsbehandeling werd uitgebreid stilgestaan bij de fonteinen. Wethouder Yvonne Siemons gaf een opzienbarende verklaring waarom ze weg moeten.

Bij de verdediging van het voorstel van het college om de fonteinen aan de Parklaan en die aan het Lindeplein in Loosdrecht te verwijderen gaf wethouder Siemons een toelichting.


Wethouder (en sinds gisteren Oma) Yvonne Siemons.

Overlast fontein

De aanwonenden van het Lindeplein klagen veel over de fontein. Zij worden gek van het constante geklater bij hun huis. Wat nog erger is, het geklater leidt tot ongewenste aandrang, waardoor het toiletgebruik hoger dan gemiddeld is. Of ook passanten en publiek last hebben van dit probleem werd in de toelichting net aangegeven. Als u dus iemand met samengeknepen knieën over het Lindeplein ziet spurten, dan weet u nu wat het probleem is. Aandrang.

Skatebaan

Er is geld voor een skatebaan in Loosdrecht. Maar liefst € 68.000. Maar er is geen goede plek gevonden voor het ding. Dus deed het college een oproep aan de jeugd van Loosdrecht om met suggesties te komen. De verwachtingen waren hooggespannen. Er kwam zegge en schrijve één reactie. Degene die reageerde wist het antwoord. De jeugd wil geen skatebaan, maar een voetbalkooi. Tja, wat moet je daar mee... Van dat geld wordt nu, na een motie van het CDA, € 6.200 gebruikt om de wipkippen in stand te houden.


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Windstil 11º Naar volgende bericht