Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

DBL steunde College voluit

Wijdemeren, 4 november 2005

Gert Zagt van DBL reageert op het stuk dat vannacht geplaatst werd over de motie van wantrouwen tegen wethouder Ties Hagen.

In dat stuk stond dat de motie verworpen werd met acht tegen tien, dat moest natuurlijk negen tegen tien zijn. Wij hadden dat zelf ook al gezien, maar toch dank voor de oplettendheid.

Reactie

Geachte redactie,

Eén grote correctie op het artikel "Hagen: Motie van Wantrouwen". Onder het kopje "frontale aanval", schrijft u dat "Zagt zijn partij al heel vaak grote moeite had bij het ondersteunen van besluiten van dit college, waaruit een wereld van frustratie kwam".
Deze door u getrokken conclusie is volkomen onterecht.
Ik heb namelijk naar voren gebracht dat wij ons college tot en met heden voluit hebben gesteund, ook in besluiten met ingrijpende gevolgen voor onze burgers, maar nu komt het: dat wij daarbij wel de zorgvuldigheid en correctheid van de gang van zaken altijd bovenaan zetten, en die missen wij volledig bij dit dossier. Ik ben van mening dat wij dat in deze zaak volledig en ondubbelzinnig aangetoond hebben.

En dan ook nog één kleine correctie: de motie van wantrouwen heeft het niet gehaald met negen stemmen voor (dus niet acht) en tien tegen.
Deze stand en de gevolgen worden en werden door ons overzien. Er zijn echter grenzen en Dorpsbelangen Loosdrecht staat ervoor alle zaken zelfstandig te beoordelen, dit alles in het belang van de ons dierbare gemeente Wijdemeren.

Met vriendelijke groet,
Gert Zagt
Fractievoorzitter Dorpsbelangen Loosdrecht


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Windstil 15º Naar volgende bericht