Rik Jungmann

Div.

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Er gebeurt altijd iets

Wijdemeren, 9 maart 2005. Wie de weekagenda van het college van B&W bekijkt, ziet  Poste Restante, Duimelot, Ankeveen, Kunstbezit en een dorpsbezoek aan Nieuw-Loosdrecht.

Even op een rijtje:

Vanmorgen overhandigde wethouder Yvonne Siemons de bekende lieveheersbeestjestegel tegen zinloos geweld aan Post Restante, het dorpshuis van Nederhorst den Berg.

Morgen is de middag en avond gewijd aan het dorpsbezoek aan Nieuw-Loosdrecht. Meer informatie is ook te vinden in Wijdemeren Informeren (pdf).

Vrijdag gaat burgemeester Don Bijl op felicitatiebezoek bij het 60-jarige bruidspaar Tolenaar-Ridderhof in Loosdrecht.

Wethouder Yvonne Siemons maakt ook vrijdag haar opwachting in verzorgingscentrum De Beukenhof , ook in Loosdrecht, om daar peuterspeelzaal Duimelotje te openen. Duimelotje heeft haar intrek genomen in de voormalige ruimte van de dagbehandeling voor dementerende ouderen. De eerste ervaringen met de combinatie van de kinderopvang en het bejaardenhuis zijn erg positief voor beide groepen.

Zaterdagochtend vroeg komen burgemeester Don Bijl en wethouder Yvonne Siemons naar Ankeveen om daar het startsein te geven voor de weekmarkt van Bruisend Ankeveen. Meer informatie op de website.


Mijn Dorp (Flip Hamers)

Een paar uur later op zaterdagmorgen verschijnen zij in De Oude School in Kortenhoef om de tentoonstelling van de Stichting Kunstbezit 's-Graveland te openen. Op de website van de stichting is een voorproefje te zien.


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolktMatige wind Naar volgende bericht