Rik Jungmann

ALB

Perbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

ALB houdt Open Dag

Ankeveen, 26 mei 2005

Op zondag 5 juni houdt naturistenvereniging de Amsterdamse Lichtbond (ALB) open dag. Geïnteresseerden zijn tussen 11.00 en 16.00 uur op het naturistenterrein De Molen in Ankeveen.

Persbericht

Open dag naturistenvereniging de Amsterdamse Lichtbond

Op zondag 5 juni houdt naturistenvereniging de Amsterdamse Lichtbond (ALB) open dag. Geïnteresseerden zijn tussen 11.00 en 16.00 uur gratis welkom op het naturistenterrein De Molen in Ankeveen.

De open dag is bedoeld om mensen kennis te laten maken met naaktrecreatie. Het naturistenterrein De Molen is, als dagrecreatieterrein, daarvoor uitermate geschikt omdat het gelegen is op een idyllisch eilandje in de Ankeveense plassen.

Tijdens de open dag worden er rondleidingen gegeven en zijn er verenigingsleden aanwezig voor het geven van informatie over de naturistische mogelijkheden in Nederland. Mensen die nog geen ervaring hebben met naaktrecreatie kunnen er voor kiezen om alleen even te komen kijken hoe het naturistisch recreëren op een verenigingsterrein is georganiseerd. Meteen naturistisch blijven genieten van het mooie terrein en gebruik maken van de faciliteiten kan natuurlijk ook.

Terrein De Molen ligt aan de provinciale weg N236, Loodijk 30, achter de molen in Ankeveen. Naast de molen is de aanmeerplaats met roeiboten van de ALB om van en naar het terrein te komen. Hier staan verenigingsleden klaar om u te verwelkomen en naar het eiland te laten roeien.

Voor meer informatie www.alb-naturisme.nfn.nl.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Matige wind 30º Naar volgende bericht