Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Enquête over Gemeentehuis

Wijdemeren, 4 juni 2005

Over de keuze die achter gesloten deuren is gemaakt inzake de plek waar het definitieve gemeentehuis van Wijdemeren komt is nogal wat te doen. Vandaar dat wij een enquête hebben geopend om uw mening te peilen.

In een besloten commissievergadering heeft de gemeenteraad besloten om het "tijdelijke" gemeentehuis aan de Rading 1 in Hilversum aan te kopen en in te richten als het definitieve gemeentehuis van Wijdemeren. Naar de argumenten om dit besluit te nemen moeten wij gissen, vanwege de beslotenheid van de vergadering. Wel is bekend dat het ongeveer even duur is om in 's-Graveland een nieuw gemeentehuis te bouwen of het Knorr-pand aan te kopen en geschikt te maken als definitieve lokatie voor het gemeentehuis van Wijdemeren.

Aanstaande donderdag zal de gemeenteraad (om 20.00 uur in Rading 1) nog formeel besluiten over het voorstel om het Knorr-gebouw aan te kopen. (Gezien de uitkomst van de commissievergadering lijkt dat een gelopen race en zullen de raadsfracties er voor de bühne nog iets over zeggen.)

Het besluit zelf en de geheimzinnigheid eromheen hebben nogal wat reacties veroorzaakt, zoals u eerder in de Webkrant kon lezen. Tijd dus om u ook om uw mening te vragen. Dus hebben wij een enquète geopend in de Webkrant. U vindt hem rechtsboven op de homepage, maar u kunt hem ook hier invullen.

Zoals altijd, u kunt maar één keer stemmen. En u kunt vanaf 1 pc of 1 netwerk maar 1 keer stemmen om dubbelstemmen onmogelijk te maken.

Als u tussentijds de stand wilt zien, dan stemt u gewoon nog een keer. U krijgt dan een melding dat u al gestemd heeft, maar u ziet wel de tussenstand.


De wekelijkse nieuwsbrief Regen Storm 17º Naar volgende bericht