Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

D66 Programma

Wijdemeren, 27 december 2005

D66 stuurde haar verkiezingsprogramma. Daarmee is dat de derde partij die haar volledige verkiezingsprogramma presenteert en de lijst heeft bekendgemaakt.

De tussenstand. Van het CDA, DBW en D66 zijn de volledige programma's bekend. Van de VVD is een samenvatting van het programma bekend. De kandidatenlijsten zijn bekend van CDA, DBL, DBW, D66, PvdA en de VVD.

GroenLinks houdt radiostilte. Geen lijst, geen verkiezingsprogramma, geen website. In ieder geval moet eind januari de kandidatenlijst ingeleverd worden bij de gemeente, wil die partij mee kunnen doen aan de verkiezingen op 7 maart.

Persbericht

Geachte mevrouw, meneer,

Onder de titel: " Samen werken aan een beter Wijdemeren " presenteert D66 Wijdemeren haar verkiezingsprogramma (pdf) voor de komende Raadsperiode. Immers op dinsdag 7 maart mogen alle inwoners van Wijdemeren weer naar de stembus om aan te geven welke partij of welk programma het beste aansluit en welke partij hem of haar de afgelopen 4 jaar het beste heeft vertegenwoordigd in de Wijdemeerse gemeenteraad! Wij hopen uiteraard op het vertrouwen en op veel stemmen en bieden u daarom graag ons verkiezingsprogramma aan ter informatie.

Wij wensen u een goede jaarwisseling en een gezond 2006 toe.

Namens de fractie en het bestuur van D66 Wijdemeren,

Joost Boermans
Voorzitter D66 Wijdemeren


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 0º (er ligt een beetje sneeuw) Naar volgende bericht