Rik Jungmann

---

Gooi- en Eemlander
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Cursusproject Succesvol

Loosdrecht, 3 augustus 2005

Al 25 seizoenen lang biedt de Stichting Kursusprojekt Loosdrecht met succes cursussen en workshops aan. Per seizoen maken 1100 mensen er gebruik van.

Onder de kop "Loosdrechts project voorziet in behoefte" staat vandaag een artikeltje in de Gooi over de stichting. De deelnemers komen uit Loosdrecht, maar ook uit Hilversum en Kortenhoef. Komend seizoen worden er ruim tachtig wandelingen, lezingen, workshops, excursies en cursussen georganiseerd. Het aanbod variëert van het kweken van orchideëen tot bewegen.

Deelnemers die zich op de inschrijfdagen 3 en 6 september aanmelden krijgen vanwege het jubileum een pen cadeau. Op 31 augustus en 1 september kan ook in het Drieluik op de Acacialaan 2 bekeken worden wat het aanbod is.

Op internet is het aanbod te vinden op www.cursusproject.nl. De stichting is ook op zoek naar versterking van het bestuur. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Florence Jager op 035-5824775.

Op de website staat een kaart van de provincie Utrecht. Klik op regio en dan op Loosdrecht (nog in Utrecht afgebeeld) en u komt op de bladzijde met het Loosdrechtse aanbod van tientallen activiteiten. U moet op die page gewoon naar beneden scrollen om het aanbod te zien. (Dat is op het eerste gezicht niet helemaal duidelijk.)


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Matige wind 19º Naar volgende bericht