Rik Jungmann

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Verkiezingsprogramma komt eraan

Wijdemeren, 27 april 2005. Volgend jaar maart zijn er weer verkiezingen voor de gemeenteraad. Hier en daar werpen die al hun schaduwen vooruit.

In de raad verwijten sommige fracties anderen nu al verkiezingsretoriek, zoals Freek Visser (CDA) vorige week aan DBW deed. Sommige partijen bereiden de campagne voor. Zij stellen een commissie samen om zich te buigen over het nieuwe verkiezingsprogramma voor 2006, of zij denken na over het bijeenbrengen van geld om hun campagne te bekostigen. Het is immers maart voor je het weet.

Als u vindt dat er iets in de verkiezingsprogramma's opgenomen moet worden dat nu onvoldoende aandacht krijgt, dan is dit het moment om daar aandacht voor te vragen bij de politiek. Of er over na te denken hoe u in de komende tijd uw punt over het voetlicht en in de verkiezingsprogramma's kunt krijgen.

OCW geeft aftrap

Het Ondernemers Collectief Wijdemeren, de vereniging van Wijdemeerse Ondernemers, heeft dat goed begrepen. Op 6 juni wordt er een ledenvergadering gehouden, waarvoor de politieke partijen zullen worden uitgenodigd. Het doel van de avond is om een gesprek op gang te brengen tussen de politiek en de ondernemers. Door middel van een forumdiscussie komen de knelpunten en aandachtspunten aan de orde en kunnen politiek en ondernemers van gedachten wisselen. Het doel is uiteraard om begrip te kweken bij de politiek en de goede punten in de verkiezingsprogramma's te krijgen.


De wekelijkse nieuwsbrief RegenMatige wind14º Naar volgende bericht